világító reklám, világító betű

Ha ragyogó hatást szeretnél, kérj indirekt, kontúr világítású LED-es betűket és légy üdvözölve az ötödik dimenzióban, mert innentől fogva mindent duplán fogsz látni, mindent duplán fogsz látni...

TIPP: ha nagyobb homlokzati vagy belső irodai felújítást tervezel, javasolt a világító felirat helyét előre tervezni. Ez esetben jó előre egyeztess velünk, hogy a vezetékekre majd úgy gondolhass, mint a jetire, amiről mindeki csak beszél, de sosem látta még senki.
Ha pedig a blankolásról, csokiról és ohm-ról valami életérzés és egy mantra jut eszedbe, akkor inkább a szerelést is bízd ránk.

FONTOS! A világító betűinket egyenletes fényszórást biztosító LED-szalaggal készítjük. Ha más kivitelezővel is kapcsolatban állsz, aki LED-modulos megoldást kínál, mérlegelj - az ár ugyan lehet kedvezőbb, mert a modulok egyszerűen és gyorsan telepíthetők, de a fényszórás nem egyenletes. Nem egy feliratot alakítottunk már át LED-modulosról LED-szalagosra, mert nem a kívánt hatást kapta a megrendelő.

Munkaidőnk: Kérjük, hogy előzetes időpont-egyeztetéssel érkezz hozzánk,
de általában HÉTFŐTŐL CSÜTÖRTÖKIG 8.00 - 16.00 óra között, PÉNTEKEN 8.00-15.00 óra között elérsz.
Munkaidőn túl és hétvégén ne keress, punkkoncerten vagy "figyeljük meg az izlandi zuzmó növekedését" foglalkozáson vagyunk.
Telefon: 06 70 55-22-038 - Anikó, túlélőkészlettel, mindenre felkészülten várja hívásod.
E-mail: brekeke@brekeke.hu

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------