ELŐZETES HELYSZÍNI FELMÉRÉS - menete:
Ha a felmérés előreláthatólag nem igényel nagy szakértelmet, legfeljebb egy mérőszalagot és egy kissámlit, kérjük, a táblahelyet vagy a kirakatüveg méreteit magad mérd le és fotókkal együtt küldd el. A digitális fényképezőhöz nem érteni és betárcsázós internetre hivatkozni nem ér! Akkor mórickás rajzot küldj vagy hozz. Ennyi alapján már meg tudjuk küldeni árajánlatunkat, kivitelezési javaslatunkat.
Ha a felmérés összetettebb lehet, előszőr szintén fényképet kérünk szépen a helyszínről. Ezután felvesszük veled a kapcsolatot a helyszíni felmérés időpontjának egyeztetésére, igény esetén szuahéli és tukamír nyelven is. A felmérés nem minden esetben díjmentes, kérjük előzetesen érdeklődj!

MEGRENDELÉS:
A munkát közös egyeztetés után alapanyag igényétől és értéktől függően teljes előre vagy 20-50% előleg fizetésével kezdjük meg. Első megrendelés esetén az elkészült munka fennmaradó értékét készpénzben vagy előre utalással, későbbiekben megbeszélés szerint kérjük kiegyenlíteni.

FIZETÉS:
A megrendelt munkát nem átvenni, nem kifizetni, bújkálni, két nappal a rendelés leadása után gazdasági válságra és a válóperes ügyvédedre hivatkozni nem ér. Boszorkányüldözési módszereinkről bővebben itt olvashatsz:
>>> itt itt!

ÁRKÉPZÉS:
Konkrét árakat a munkák jellemző összetettségei miatt nem tudunk feltüntetni. Muszáj leszel tehát felhívni vagy e-mailben megkeresni minket.
Ajánlatot mindig írásban adunk, itt, ni: brekeke@brekeke.hu (nem blekkendekker@blekkendekker...)
Telefonon nem adunk ajánlatot, mert azt mindig megbánjuk. Díjaink fedezik a rezsiköltségeinket, a tisztességes munkabéreket, a járulékokat (We love NAV), esetleges továbbképzéseket, az indokolt fejlesztéseket, az ásványvizet, sőt, túlóra esetén a céges pizzát és ezen kívül még Béla Béka támogatását is:Béla béka

Árajánlataink termékkörtől függően 10-30 napig érvényesek, azt teljes körű tájékoztatással, rejtett költségek nélkül adjuk meg.
Esetleges változtatásnál írásban, előre jelezzük a módosult árat. A digitálisan leadott anyagot minden esetben véleményezzük. Ha minőségbeli, stilisztikai, esztétikai, helyesírási hiba merülne fel, azt igyekszünk jelezni. Ezen ismeretek tudatában, írásbeli jóváhagyásod után kezdjük a kivitelezést.

Munkaidőnk: Kérjük, hogy előzetes időpont-egyeztetéssel érkezz hozzánk,
de általában HÉTFŐTŐL CSÜTÖRTÖKIG 8.00 - 16.00 óra között, PÉNTEKEN 8.00-15.00 óra között elérsz.
Munkaidőn túl és hétvégén ne keress, punkkoncerten vagy "figyeljük meg az izlandi zuzmó növekedését" foglalkozáson vagyunk.
Telefon: 06 70 55-22-038 - Anikó, túlélőkészlettel, mindenre felkészülten várja hívásod.
E-mail: brekeke@brekeke.hu

habbetű készítés, térbetű, óriás betű, térbetű, habszivacs betű
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
...És végül egy kis felelősségtudat:
("és"-sel nem kezdünk mondatot, de nem ez a lényeg)
Egyértelműen illegális és tisztázatlan tulajdonú reklámfelületek használatától, kivitelezésétől mindenkor elzárkózunk. Tehát ne kérj tőlünk autóút mellé vagy villanyoszlopra "valahogyan odakerült" hirdetőtáblát.