Többezer négyzetméter kicsi, közepes és nagyméretű reklámtáblát, cégtáblát, portáldekorációt terveztük, készítettünk. Lehet, hogy már a szomszédodban is mi jártunk.

Munkaidőnk:
Kérjük, hogy előzetes időpont-egyeztetéssel érkezz hozzánk,
de általában HÉTFŐTŐL CSÜTÖRTÖKIG 8.00 - 16.00 óra között, PÉNTEKEN 8.00-15.00 óra között elérsz.
Munkaidőn túl és hétvégén ne keress, punkkoncerten vagy "figyeljük meg az izlandi zuzmó növekedését" foglalkozáson vagyunk.
Telefon: 06 70 55-22-038 - Anikó, túlélőkészlettel, mindenre felkészülten várja hívásod.
E-mail: brekeke@brekeke.hu

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gyere, válassz normál habosított műanyag, extra erős műanyag, masszív fém és dibondlemez, illetve plexi vagy fa alapú tábláink közül.
Ha a tábláid nagy egybefüggő felületet fognak alkotni, javasoljuk, hogy masszív fémlemez alapú vagy extra erős műanyag táblát kérj. Nem megfelelően választott alapanyag esetén készülhetsz a tábla vetemedésére, felhullámosodására, majd egy varjúcsalád reklámtáblád alá költözésére. Biztosítunk, hogy garanciaidőn belüli panasz (fakulás, vetemedés) esetén harakirit vállalunk és egy év pletykalap előfizetést is intézünk. Megrendelésedhez pedig fogadd ajándékunkat, saját dizájnoddal kialakított NYITVA-ZÁRVA táblád.

reklamtabla

A tábláinkra kerülő nyomatok alapesetben is vízállóak és időjárásállóak, de a 100%-os karcmentesség, sérülésmentes tisztíthatóság és a leghosszabb élettartam érdekében átlátszó védőlamináló fólia réteget is felviszünk a felületére. A védőlaminált reklámtábla felülete sérülésmentesen, akár vegyszerrel is átmosható.

Készítünk még projekt táblákat, szezonális táblákat (Karácsony, Húsvét, Valentin, Csúnya pulcsik napja, stb), információs és figyelmeztető táblákat (Rögtön jövök, ELADÓ tábla, KIADÓ tábla, Nyitva-zárva tábla, Morzsi harap!, Kocsmázni mentem, stb) vagy ha a kiskertedbe "petrezselyem" sorjelölő tábla kell, azt is megcsináljuk.

Ha pedig eleged van a modern cégtáblákból, az Arial vagy Times betűtípusokból és csak annyit tudsz mondani, hogy valami romantikusat, rusztikus, klasszikusat, angol-stílusút vagy orientális, mediterrán-, provence-, shabby chic, antik , esetleg western életérzést, nosztalgia hangulatot szeretnél, akkor felejtsd el a szigorú négyszögletes alakot, a piros sárga gyorsétterem színeket, a tucatreklám terveket, ha kell, a cégtábládat egyedi formára alakítjuk, minden tekintetben az üzletedhez igazítjuk.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AKKOR MOST GYORSAN KIJÖTTÖK ÉS ELMONDHATOM, MIT GONDOLTAM?
Kérünk, hogy elsőként küldj fényképet a portálodról és ha nem is pontos, de körülbelüli méretek megadását várjuk, küldd el a logódat, fotó anyagaidat, ennyi alapján már tájékoztató ajánlatot tudunk adni.
Digitális fényképezőhöz nem érteni és betárcsázós internetre hivatkozni nem ér. Ha tájékoztató ajánlatunk alapján biztosan megrendelnél és ha indokolt, a méretek ellenőrzését ezután egy kávé ellenében elvégezzük.
Ha nem küldenél semmit segítségként, de ragaszkodsz a felméréshez - vagy csak unatkozol és beszélgetnél egyet (milyen bonbont vigyünk?) - , kérjük vedd figyelembe, hogy kiszállásunk nem minden esetben díjmentes! A pontos menetéről, összegéről előzetesen érdeklődj!
Biztosak vagyunk abban, hogy korrekt árakon dolgozunk, ha más kivitelező díjmentes felmérést kínál, a szakemberének felméréssel töltött munkaidejét, az üzemanyag és parkolás díját későbbiekben a megrendelésed összegébe fogja rejteni. Mi a felmérés díját előre megadjuk és megrendelésed esetén jóváírjuk!
habbetű készítés, térbetű, óriás betű, térbetű, habszivacs betű

 

Látogass be HABBETŰGYÁRUNKBA is, ide ni -->> habbetűgyár