Ha a száradt orchidea és kitaposott lábtörlő lecserélésén túl egyebet is terveznél, tökéletes választás az egyedi iroda dekoráció. Az sem baj, ha nincs többszáz négyzetméteres trendi loft irodád - kisebb, közepes méretű iroda is ötletesen dekorálható - pl. térbetűvel,
idézetekkel ("Tudom én jól, az a baja a világnak, hogy nem a tehénpásztorok kormányoznak..." - Regős Bendegúz), egyedi grafikákkal, saját logóddal, akár világítós vagy részlegesen világítós változatban.
Ha pedig a vendégeid sokadszor próbálnának átmenni a helyiségeket elválasztó üvegfalon, "homokfúvott üveg" hatású fóliát vagy színes fólia dekorációt ajánlunk.

Munkaidőnk: Kérjük, hogy előzetes időpont-egyeztetéssel érkezz hozzánk, de általában HÉTFŐTŐL CSÜTÖRTÖKIG 8.00 - 16.00 óra között, PÉNTEKEN 8.00-15.00 óra között elérsz.
Munkaidőn túl és hétvégén ne keress, punkkoncerten vagy "figyeljük meg az izlandi zuzmó növekedését" foglalkozáson vagyunk.
Telefon: 06 70 55-22-038 - Anikó, túlélőkészlettel, mindenre felkészülten várja hívásod.
E-mail: brekeke@brekeke.hu

zuzmó felirat zuzmó betű mohás betűiroda dekoráció, falmatrica, fal dekoráció, iroda felirat

 

iroda dekoráció, falmatrica, fal feliratozásA dekorációk, matricák csak megrendelésre, egyedileg készülnek, előre legyártott termék nem kapható. Kihelyezésükhöz kérd a segítségünket!


habbetű készítés, térbetű, óriás betű, térbetű, habszivacs betű

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

reklámdekoráció